Gör som sköldpaddan, ta det lugnt

Mina hemsidor

Vatten som flyter, fors som strömmar ner. I vattendrag stöter vattnet på problem på sin färd. Det kan man göra om man gör hemsidor också. 

Jag gjorde under många år Ersboda scoutkårs hemsida. Jag bestämde helt och hållet själv hur den skulle se och vilka program jag använda. Så gjorde jag Distriktets hemsida. Där ville man att hela styrelsen skulle tycka till. 12 personer HMMMM som ska tycka till blev alltså 12 olika förslag. Beslut på allt.  Jag sa: jag bestämmer annars får ni fixa någon annan som gör hemsidan. Jag fick bestämma. Skulle det bli dyrare då fick jag begära att kassör och ordförande tyckte till. Men så länge jag bytte till annan hemsida och det var samma kostnad eller billigare gjorde jag som jag ville utan beslut.  

I dag gör jag hemsidan åt Västerbottens idrottshistoriska sällskap Visac.se  gjort det sedan 2017.  Jag får i stort sett bestämma hur jag lägger upp layout och vilket webbprogram jag använder mig av. Jag gör också två interna hemsidor åt två andra föreningar.

Sedan 1994 tror jag har jag gjort hemsida till kvarteret. Vi har bytt webbföretag en par gånger eftersom webbföretag som blir för stor höjer också sina priser.    Ostkroken.se
Min familjs kvarter:    https://kvarteret-ostkroken.webnode.se/
På den sidan berättar jag om mitt kvarter.